Здравейте. От доста време търся книгата от заглавието на Кен Макелрой, но никъде не мога да я намеря. Искам да си я закупя, дори и втора употреба. Моля за съдействие. Благодаря!
Във форума има повече ценно инфо от колкото тази вече морално остаряла книга. Препоръчвам ти да изтеглиш тази книга: 1000 лева как да ги инвестираш на капиталовите пазари
Благодаря за споделеното мнение, но ако исках капиталови пазари щях да търся такива книги. За момента ми трябва книгата от заглавието на темата. Благодаря.
В книгата, която търсиш се говори за 2 неща - имоти и продукти, които в крайна сметка са базирани именно на капиталовите пазари
Има я и в Orange. Ако не ти е спешно, утре - 24 май е "черния петък" на книжния пазар, по-големите издателства ще продават с 50% отстъпка директно на крайни клиенти.
Благодаря, надявам се наистина да я имат, защото преди това я бях поръчал от друг сайт и след три дни ми върнаха, че книгата не е налична. В Ориндж съм проверявал на място и ми казаха, че я нямат.
Все още седи като налична тази единствена бройка, надявам се да е действителна. Вече си мислих, че са я отнсели през деня след като цял ден се кипри линка й тук...все пак First come first seerved
Ето едно ревю за всички книголюбители: https://smartsavingsbg.wordpress.com/2019/05/23/черен-петък-на-пазара-на-книги/